2 nëntor, 2017 – Sot është zhvilluar ndeshja ndërmjet Kikës dhe Dukagjinit të Novosellës, në kuadër të rrethit të dytë të Digitalb Kupës së Kosovës, e cila u mbyll me fitoren e Kikës, me rezultat bindës 4:1. Krahas Kikës pjesëmarrjen në rrethin e tretë të kësaj gare dje e kanë siguruar Rahoveci, Istogu, Rinia, Vitia, Ratkoci, Ramiz Sadiku, KEK-u, Vushtrria, Galaksia, Behari, Kosova (P), Ulpiana, Arbëria dhe Ballkani. Ndërkohë, ka mbetur të zhvillohet edhe ndeshja ndërmjet Trepçës dhe Dukagjini (K), e cila është shtyrë për shkak të ruajtjes së fushës së stadiumit “Adem Jashari” për dy ndeshjet ndërkombëtare.