6 prill, 2021 –  Vashat e Kombëtares A kanë arritur në Shkup dhe janë akomoduar në hotelin prestigjioz ”Alekdander Palace“, ndërsa pasdite ka kryer edhe një seancë stërvitore.  Dardanet do të zhvillojnë dy ndeshje miqësore me Kombëtaren A të Maqedonisë së Veriut, të cilat do të zhvillohen më 8 dhe 11 prill në Shkup. Me këto dy ndeshje përzgjedhësja Afërditë Fazlija, ka për qëllim që t’i mbajë Dardanet në vazhdimësinë e përgatitjeve të Kombëtares për garat kualifikuese, pasi në qershor pritet t’i mësojnë edhe kombëtaret rivale. Në këto dy ballafaqime me përjashtim të dy futbollisteve që vijnë nga klubet evropiane të gjitha tjerat janë nga kampionati vendor. Ndeshja e parë do të zhvillohet të enjten në orën 15.00.

Lista e futbollisteve

Florentina Kolgeci (KFF”Mitrovica”)

Lavdije Behrami (KFF”Vllaznia”)

Ilfete Kryeziu (KFF”Kosova”)

Liridonë Syla (KFF”Mitrovica”)

Edonë Kryeziu  (KFF”Mitrovica”)

Donjeta Halilaj  (KFF”Mitrovica”)

Marigonë tahiri  (KFF”Mitrovica”)

Donika Graiçevci (FC”Carl Zeiss Jena”)

Agnesa Gashi (KFF”Mitrovica”)

Blerta Shala  (KFF”Mitrovica”)

Verona Berisha (KFF”A&N)

Fortesa Berisha (KFF”Malisheva”)

Erjona Emerllahu  (KFF”Mitrovica”)

Fatlinda Rama (KFF”A&N”)

Anjeza Berisha KFF”Jakova”)

Majlinda Kadollit (KFF”Kosova”)

Loreta Lulaj (FC”Ingolstadt”)

Feride Kastrati (KFF “Apollonia”)

Fkeleta Musaj ((KFF”Mitrovica”)

Anjeza Rexhepi (KFF “A&N”)

Kaltrina Biçkaj  (KFF”Mitrovica”)

Lumbardha Misini (KFFVizioni”

Rrezona Ramadani (KFF”Vllaznia”)