1. 5 qershor, 2018 – Krahas grumbullimeve të Kombëtareve të meshkujve, FFK-ja rëndësi të veçantë po i kushton edhe Kombëtares A të femrave. Kësisoj, Kombëtarja A femrat, do të grumbullohet nga data 10 qershor, pasi është arritur pajtueshmëri me Federatën e Futbollit të Maqedonisë, që të zhvillohen dy ndeshje miqësore me Kombëtaren e Maqedonisë. Ndeshja e parë, e cila ishte paraparë të zhvillohet më 12 qershor, do të luhet më 11 qershor në orën 17.00, ndërsa ndeshja e dytë do të zhvillohet ashtu siç ishte paraparë më 14 qershor në orën 12.00. Të dyja ndeshjet do të zhvillohen në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë. Me qëllim të zhvillimit të futbollit të femrave FFK-ja do të vazhdojë të bëjë grumbullime tjera dhe do të organizojë ndeshje miqësore me rivalë tjerë. Përzgjedhësja znj. Aflëtditë Fazlija ka ftuar 23 futbolliste për të sporuvuar në këto dy ndeshje.


Lista e futbollisteve
1. FLORENTINA  KOLGECI (KFF MITROVICA)
2. BESARTA   LECI (VFL SINDELFINGEN LADIES)
3. ILFETE  KRYEZIU (KFF LLAPI)
4. FJOLLA SHALA  (FC BREIOABLIC)
5. GJENIFER  PJTRI  (KFF DUKAGJNI)
6. LIRIDONA  SYLA (KFF MITROVICA)
7. AURORA  BEHLULI (FC ZUERICH)
8. MARIGONA TAHIRI (KFF MITROVICA)
9. EDONA  KRYEZIU (KFF MITROVICA)
10. VALENTINA TERNAVA (KFF KOSOVA)
11. FERIDE  KASTRATI (KFF HAJVALIA)
12. VALENTINA  LIMANI (FC FRANKFURT)
13. BLERTA  SHALA (FC WOlFSBURG)
14. NURTENE  TOPALLI (LUV GRAZ)
15. QENDRESA  BAJRA (KFF MITROVICA)
16. ELONA  SADIKU (FC DUISBURG)
17. VERONA  BERISHA (KFF KOSOVA)
18. LEONORA  EJUPI (WARENDORF)
19. BESJANA  REÇICA (1.FFC RECKLINGHAUSEN)
20. KALTRINA BIQKAJ (KFF HAJVALIA)
21. MIRELA  JAKUPI (AIRE-LE-LIGNON)
22. AURORA  THAQI (SOLBERG)
23. MODESTA  UKA (GRAC)