7 nëntor, 2018 – Kombëtarja A në konkurrencën e femrave sot ka udhëtuar drejt Antalyas në Turqi për disa ditë përgatitje. Për vashat tona gjatë qëndrimit disaditorë në Antalya, FFK-ja përmes agjentit të FIFA-s për ndërmjetësim të ndeshjeve z. Kenan Kurtesh njëherësh pronar i Rival Tours, e që është edhe mik i FFK-së dhe presidentit Ademi, ka aranzhuar edhe dy ndeshje me Kombëtaren A të Ukrainës. Ndeshjet do të zhvillohen më 9 dhe 12 nëntor. Për përzgjedhësen e Kombëtares A, znj. Afërditë Fazlija kjo përgatitje dhe këto dy ndeshje janë të mirëseardhura për të parë gjendjen e formën e futbollisteve por edhe të skuadrës në përgjithësi. Të kujtojmë se herën e fundit Kombëtarja A në fillim të shtatorit pati dy ndeshje me Maqedoninë, ku në ndeshjen e parë luajti baras pa gola dhe në ndeshjen e dytë shënoi fitore me rezultat 2:0.

Ekspedita udhëtuese
Vjollcë Krasniqi, anëtare e KE dhe përgjegjëse e futbollit të femrave
Xhelal Broja, anëtar i KE
Valbonë Uka-Gashi, menaxhere e futbollit të femrave
Fazli Berisha, zëdhënës

Shtabi teknik
Afërditë Fazlija, përzgjedhëse
Veton Çitaku, trajner
Besart Ismajli trajner i portierëve

Ekipi mjekësor
dr. Enver Hoxha
Sabit Hajra , fizioterapeut
Filloreta Berisha, fizioterapeute

Menaxher i pajisjeve
Taulant Ahmeti

Futbollistet: Ilfete Kryeziu, Besarta Leci, Lavdije Behrami, Gjenifer Pjetri, Liridona Syala, Marigonë Tahiri, Edona Kryeziu, Feride Kastrati, Blertë Shala, Qëndresa Bajara, Veronë Berisha, Kaltrinë Biçkaj, Donjetë Haxha, Agnesë Rexha, Anjeza Rexhepi, Valentinë Limani, Leonorë Ejupi, Fjolla Shala, Anita Racaj, Modesta Uka, Aurora Behluli, Flutura Agaj e Besjana Reçica.