Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Kombëtarja A- Femrat

Kombetaret, Kombëtarja A – Femrat

Kombëtarja A e femrave arriti në Bruksel 

19 tetor, 2021 – Ekspedita e Kombëtares A të femrave arriti në Bruksel dhe pas akomodimit në hotelin ”Grand Palace Arenberg”, mbajti stërvitjen e parë, para ndeshjes kualifikuese kundër Kombëtares së Belgjikës për Botërorin Australia&Zelandë e Re 2023. Seanca stërvitore kryesisht u përqendrua në taktikat…

P