Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Kombëtarja Futsall

Futsall, Lajmet

Përfaqësuesja e Kosovës në futsall arriti në Qipro 

29 janar, 2017 – Ekspedita e Përfaqësueses së  Kosovës në futsall arriti sot në Qipro dhe u vendos në “Hilton Park Nikosia” në qytetin Egkomi.  Pas akomodimit në hotel ekipi përfaqësueses do të ketë seancën e parë stërvitore në orën 17.00 pasdite, ndërsa nesër do të…

P