7 nëntor, 2018 – Pas arritjes në Antalya dhe akomodimit në resortin IC Hotels Santai, Kombëtarja A në konkurrencën e femrave mbajti një stërvitje të lehtë dhe tejet relaksuese, për të larguar stresin dhe lodhjen në mënyrë që nesër të mbajë një seancë stërvitore të ngjeshur dhe me përkushtim para ndeshjes së parë me Ukrainën, e cila do të zhvillohet të premten më 9 nëntor. Vashat tona edhe pse kishin një stërvitje të lehtë ato dëshmuan vullnetin e angazhimin për punë ani pse ndeshja është e karakterit miqësor.