29 shtator, 2017 – Kombëtarja U-17 do të mbajë një grumbullim me futbollistë të gjeneratës 2002, për të parë nga afër cilësitë dhe për të bërë përzgjedhjen e tyre. Grumbullimi do të bëhet më 2 tetor në orën 10.30 në stadiumin me bari sintetik në Ferizaj.
 
Lista e futbollistëve të ftuar:

 1. Butrint Bulliqi (2 Korriku) portier
 2. Miftar Miftari (Trepça 89) portier
 3. Laureat Avdyli( Kurda)
 4. Blendi Qelaj (Stars-Pejë)
 5. Hajdin Salihu(Kurda)
 6. Albin Stublla (Kurda)
 7. Erdin Dushi (Eë Clasiko)
 8. Emir Abazi (Liria -Prizren)
 9. Blendi Istogu ( F. Kosova)
 10. Arbnor Halitjaha (Ballkani)
 11. Gentris Leci (FC Prishtina)
 12. Ylli Murtezani (Liria)
 13. Edison Neziri (Arsenal)
 14. Milot Avdyli (Kurda)
 15. Veton Tusha (Arsenal)
 16. Valon Azemi (Kurda)
 17. Lerat Kërqeli ( Besëlidhja)
 18. Taulant Kiqmari (Besiana)
 19. Oltion Bilalli (Besëlidhja)
 20. Olti Sfeqla (Flamurtari)
 21. Adonis Përvetica (2 Korriku)
 22. Redon Bejta (Podujeva)