1. 6 gusht 2018 –  Është zhvilluar ndeshja e parë e Kombëtares U-19 në Maribor kundër Kombëtares U-19 të Emirateve të Bashkuara Arabe, e cila përfundoi baras pa gola. Kryesisht ishte një lojë e baraspeshuar, por gjithsesi e fortë. Ndërkaq, pas ndeshjes përzgjedhësi Ramiz Krasniqi tha:” Ishte një lojë e fortë ku nja 30 minutat e parë u mbizotërua nga kundërshtari por pa asnjë rast shënimi, më pastaj djemtë e morën veten dhe ne mbizotëruam ndeshjen. Krijuam një rast të qind për qindt. Në pjesën e dytë kryem ndërrim e të futbollistëve sikur që bëri edhe kundërshtari por sërish djemtë tanë ishin më të mirë. Ishte një lojë e mirë dhe e fortë por në radhët e tona u ndje lodhja nga udhëtimi i gjatë sidoqoftë i përgëzojë futbollistët për angazhim të jashtëzakonshëm”. Ndeshjen e dytë Kombëtarja e jonë do ta zhvillojë më 9 gusht.

Kosova U-19: F. Gashi, Pllana, Maloku,  Vitija, Celina, I, Krasniqi, K. Krasniqi, Shehu, Kavkazi, Pajaziti e Hyseni, Luajtën edhe: Behluli,  G. Gashi, Kadriju, Reka, Shabani, Kapra, Terziu, Kastrati, Brahimi e Bytyqi.