22 gusht, 2017 – Në kuadër të përgatitjeve për ndeshjet parakualifikuese për Kampionatin Evropian që mbahet vitin e ardhshëm, Kombëtarja e Kosovës U-19 në konkurrencën e femrave sot fillon grumbullimin pesëditor. Kosova është në një grup me Gjermaninë, Islandën dhe Malin e Zi, ndërsa ndeshjet parakualifikuese do të zhvillohen nga 11 deri më 18 shtator 2017 në Duisburg të Gjermanisë.
 
Programi i grumbullimit të Kombëtares U-19 –femrat
Qëndrimi në Hotel “International Prishtina & Spa” Prishtinë
22.8.2017

 • Ora 10.00 Ardhja, takimi dhe vendosja në hotel
 • Ora 18.00 stërvitja në stadiumin me bari sintetik në Ferizaj

 
23.8.2017

 • Ora 09.30 stërvitja në stadiumin e Ferizajt
 • Ora 17.30 loja me Kosovën e Prishtinës (në Ferizaj)

 
24.8.2017

 • Ora 09.30 stërvitja
 • Ora 18.00 stërvitja

 
25.8.2017

 • Ora 09.30 stërvitja
 • Ora 17.30 loja me Mitrovicën (në Mitrovicë)

 
26.8.2017

 • Ora 09.30 stërvitja
 • Ora 13.30 mbyllja e grumbullimit

 
Emërorja e Kombëtares e Kosovës U-19 Femrat

 1. Florentina Kolgeci (Mitrovica)
 2. Gerta Podvorica (Bazelli 2015)
 3. Mejreme Bunjaku (Kosova P)
 4. Adriana Imeri (Valerenga )Norvegji
 5. Diellza Hyseni (Bazelli 2015)
 6. Valentina Ternava (Kosova P)
 7. Gjenifer Pjetri (Dukagjini)
 8. Elda Reçica (Vizioni)
 9. Bleona Zhabari (Mitrovica)
 10. Albulena Fejza (Dukagjini)
 11. Albina Ademi (Liria)
 12. Verona Berisha (Kosova P)
 13. Laurita Ahmeti (Intelektualet)
 14. Edona Lika (Vizioni)
 15. Liridona Gashi (Hajvalia)
 16. Leonora Ejupi (Warendorf)
 17. Marigona Tahiri (Mitrovica)
 18. Rita Olluri (Ulpiana)
 19. Rina Arifi (Belgjikë)
 20. Fleta Musa (Liria)
 21. Dafina Bytyqi (Dukagjini)
 22. Jehon Shala (Liria)
 23. Afërdita Mushica (Waker) Munchen
 24. Egzona Gashi (Hajvalia)
 25. Aurora Behluli (Zurich)
 26. Kaltrina Biqkaj (Intelektualet)

 
Përzgjedhësi: Kushtrim Munishi
Asistent: Megzon Visoka
Trajner i portierëve:  Labinot Qosa
Fizioterapeuti:  Mentor Sfishta