02 tetor- Në kuadër të përgatitjeve për ndeshjet kualifikuese, që do të zhvillohen në Hungari prej datës 8 deri më 17 tetor në Hungari për Kampionatin Evropian, Kombëtarja U-19 do të grumbullohet më 5 tetor në hotel ”Venus”. Siç bën të ditur menaxheri i ekipit Rinor Havolli, me qëllim të përgatitje sa më të mirë nga 5 tetori përzgjedhësi Ramiz Krasniqi, ka ftuar 24 futbollistë dhe do të vendosën në hotel ”Venus” dhe do të bëjnë stërvitje deri më 8 tetor kur edhe udhëtohet për Hungari. Në Hungari Kombëtarja do t zhvillojë ndeshjet sipas këtij orari:
10/10/2018 – Austri – Kosovë
13/10/2018 – Hungari – Kosovë
16/10/2018 – Kosovë – Slloveni
Ekspedita e Kombëtares U-19
Zyrtarët
Ilaz Mjaku anëtar i KE
Luan Vokshi anëtar i KE
Rinor Havolli, menaxher i ekipit
Shtabi teknik
Ramiz Krasniqi, përzgjedhës
Nazmi Rama, nd. trajner
Xhelaldin Karabeg, trajner i portierëve
Milazim Gjocaj, mjek
Isuf Maraj, fizioterapeut
Liburn Rama, menaxher i pajisjeve
Futbollistët:
1.Bleart Tolaj .
2.Flamur Gashi
3.Petrit Terziu
4.Albion Pllana
5.Art Maloku
6.Leonat Vitija
7.Ilir Krasniqi
8.Nikson Memaj .
9.Max Rugova .
10.Altrim Pajaziti
11.Enbija Shehu
12.Leotrim Reka
13.Muhamet Hyseni
14.Leart Sadriu
15.Mark Marleku
16.Lot Celina .
17.Gentrit Limani
18. Alban Shabani
19. Endrit Demolli
20. Kreshnik Krasniqi
21.Albin Krasniqi
22. Lis Ahmet
23. Kastriot Qorrolli
24. Bleon Sekiraqa