19 prill, 2018 – Kombëtarja e Kosovës U-19  do të zhvillojë një ndeshje të ashtuquajtur kontrolluese testuese me skuadrën e Fushë Kosovës, anëtare e Ligës së Parë të Kosovës. Ndeshja do të zhvillohet në stadiumin me bari artificial “Top Futboll” më 24 prill në Mazgit në orën 15.00. Për këtë ndeshje përzgjedhësi Ramiz Krasniqi ka përzgjedhur futbollistë nga kampionati i Kosovës për të parë nga afër cilësitë e tyre dhe si përgatitje para ndeshjes me Kombëtaren U-19 të Shqipërisë që është planifikuar të zhvillohet në fund të majit dhe si parapërgatitje për kualifikimet për Evropianin 2019.
Lista e futbollistëve

 1. Flamur Gashi-Lir
 2. Edison Rexhepi-Fer
 3. Rinor Azemi-R.S.
 4. Petrit Terziu-Gji.
 5. Albion Pllana-Tr89.
 6. Adonis Zeqiri-Kek.
 7. Artan Menxhiqi-Pr.
 8. Art Maloku-Vll.
 9. Melos Ismajli-Dri.
 10. Leonat Vitia-Kek.
 11. Bernar Kastrati-Vll.
 12. Getoar Raci-Dug.
 13. Ilir Krasniqi-F.K.
 14. Bleon Selishta-Dri.
 15. Albion Kozmaqi-Flm
 16. Ramush Ramadani-Pri
 17. Arlind Ismajli-Gjil.
 18. Alban Shabani-Llap.
 19. Qendrim Zyba-Pri.
 20. Albin Krasniqi-Fer.
 21. Enbia Shehu-Llug.
 22. Rrobert Rahmani-Tr.89
 23. Bleon Sekiraqa-Pri.
 24. Endrit Baholli-2.Kor
 25. Albin Prapashtica-2.Kor
 26. Adonis Aliu-2.Kor.
 27. Lis Ahmeti-Pri.
 28. Bleart Tolaj-Vll.
 29. Muamet Hyseni-Llap.
 30. Leorant Thaqi-Hob