110 tetor, 2018 – Në ndeshjen e parë të ndeshjeve kualifikuese për Kampionati evropian, Kombëtarja e Kosovë U-19 ka luajtur baras pa gola në ballafaqim me Kombëtaren e Austrisë. Ishte kjo një ndeshje e fortë por gjithsesi djemtë tanë ishin më të mirë se një vit më parë kur Austria shënoi fitore minimale prej 1:0, ndërsa kësaj radhe nuk arritën më shumë se një barazim. Ky barazim nuk është rezultat i keq duke marrë parasysh se Kombëtarja e jonë i ka edhe dy ndeshjes, ku më 13 tetor takohet me nikoqirin Hungarinë dhe më 16 tetor me Slloveninë.