Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Kombëtarja U15

Lajmet, U15

Në Oslo mbahet kampi i radhës U15 

3 qershor, 2017 – Në kuadër të testimit dhe zbulimit të talenteve në vendet evropiane, nesër dhe pasnesër në Oslo të Norvegjisë do të mbahet kampi me futbollistët e lindur në vitet 2002 e 2003, të cilët aktivitetin e tyre e zhvillojnë në shtetet skandinave,…

Lajmet, U15

Të hënën tubimi i radhës i Përfaqësueses U-15 

12 maj, 2017 – Përfaqësuesja U-15 do ta mbajë stërvitjen e radhës të hënën më 15 maj në fushën me bari sintetik në Ferizaj, në orën 10:30. Përzgjedhësi Gazmend Haliti ka përpiluar listën e futbollistëve të cilët do t’i ketë në dispozicion për këtë tubim….

Lajmet, U15

U mbyll me sukses Kampi U15 në Gjermani 

  17 prill, 2017 – Sot ka përfunduar Kampi U-15 në Grunberg, ku ishin të përfshirë 28 futbollistë me origjinë nga Kosova që luajnë në klubet gjermane. Gjatë tri ditëve sa zgjati ky kamp, trajnerët Gazmend Haliti, Isa Sadriu e Besnik Kollari punuan me përkushtim…

Lajmet, U15

Filloi kampi i Përfaqësueses U-15 në Grunberg 

15 prill, 2017 – Sot në Grunberg të Gjermanisë ka filluar kampi i Përfaqësueses U-15, ku po marrin pjesë 28 futbollistë që luajnë në skuadra gjermane, e me të cilët po punojnë përzgjedhësi i kësaj grupmoshe Gazmend Haliti me trajnerin Isa Sadriu, të cilëve po…

Lajmet, U15

Përfaqësuesja U-15 mban kamp tre ditor në Grunberg 

14 prill, 2017 – Përfaqësuesja U-15 do të mbajë në kamp tre ditor në Grunberg të Gjermanisë, prej 15 deri më 17 prill, ku do të përfshihen futbollistë të cilët luajnë në Gjermani. Qëllimi i këtij kampi sipas përzgjedhësit të kësaj grupmoshe, Gazmend Haliti është…

Lajmet, U15

Lista e futbollistëve të Përfaqësueses U15 

18 shkurt, 2017 – Përfaqësuesja U-15 do ta mbajë grumbullimin e radhës më 21 shkurt (e martë) në Ferizaj, në fushën me bari sintetik. Në këtë grumbullim përzgjedhësi Gazmend Haliti me bashkëpunëtorët e tij, Isa Sadriu e Bahri Berisha do të kenë në dispozicion 24 futbollistë. [su_document…

Lajmet, U15

Përfaqësuesja U-15 mban grumbullimin e radhës 

23 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U15 do ta mbajë grumbullimin e radhës këtë të premte (më 25 nëntor) në fushën me bari sintentik në Ferizaj, në orën 10:30. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe Gazmend Haliti e Isa Sadriu për këtë grumbullim kanë ftuar 22 futbollistë, të…

Lajmet, U15

Të hënën grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-15 

20 tetor, 2016 – Trajnerët e Përfaqësueses U-15, Gazmend Haliti e Isa Sadriu, kanë publikuar listën e futbollistëve me të cilët do të punohet në grumbullimin e radhës. Kësaj here stërvitja do të mbahet në Ferizaj, në fushën me bari sintetik, të hënën, më 24…

Lajmet, U15

Të martën mbahet grumbullimi i Përfaqësueses U15 

15 tetor, 2016 – Pas grumbullimit në Gjermani ku ishin të ftuar kryesisht lojtarët që luajnë në klubet gjermane, trajnerët e Përfaqësueses U-15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu do ta mbajnë grumbullimin e radhës në Obiliq, me futbollistët që janë pjesë e klubeve dhe shkollave…

Lajmet, U15

Kamp dyditor i Përfaqësueses U-15 në Gjermani 

Përfaqësuesja e Kosovës U-15 do të mbajë kamp dyditor në Gjermani, me futbollistë që janë me prejardhje nga Kosova por që luajnë në klubet gjermane. Kampi do të mbahet më 2 e 3 tetor, kurse janë të ftuar 23 futbollistë. Në këtë kamp me futbollistët…

P