29 prill, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U16 në konkurrencën e femrave në fillim të muajit maj do të udhëtojë për në Durrës. Atje do të mbahet turneu zhvillimor i UEFA-s ku do të marrin pjesë katër shtete; Shqipëria , Maqedonia e Veriut, Kazakistani dhe…