7 shkurt, 2019 – Kombëtarja e Kosovës U16 ka udhëtuar sonte për në Dubai, ku do të paraqitet në turneun ndërkombëtar, pjesë e të cilit janë edhe Emiratet e Bashkuara Arabe, Çekia dhe Belgjika. Përzgjedhësi Besnik Kollari në këtë turne do t’i ketë në dispozicion 20 futbollistë, derisa ky turne do t’i ndihmojë për ta përgatitur ekipin për garat e ardhshme zyrtare për U17. Ndeshjen e parë Kosova e zhvillon kundër Emiratave të Bashkuara Arabe, të dielën, më 10 shkurt. Pastaj, të martën, djelmoshat e drejtuar nga Kollari do ta sfidojnë Belgjikën, derisa ndeshjen e fundit e luajnë kundër Çekisë, të enjten më 14 shkurt.

Ekspedita e Kosovës që udhëtoi në Dubai
Futbollistët
1.Adonis Krasniqi
2.Albin Nishori
3.Andi Salihu
4.Arjan Hetemi
5.Bleond Rexhepi
6.Diar Halili
7.Edin Shishko
8.Eduart Ibrahimi
9.Egzon Fazliu
10.Eliot Llullaku
11.Elton Llullaku
12.llhan Majiq
13.Lorik Rexhepi
14.Olti Ismaili
15.Rigon Spahiu
16.Rijad Bytyqi
17.Sadri Pacolli
18.Valton Ibrahimi
19.Yll Tupalla
20.Yllnor Tahiri

Stafi
Agim Dibrani
Mirsad Çollaku
Besnik Kollari
Fadil Berisha
Bahri Berisha
Mehmet Maxhuni
Gëzim Zogu
Genc Mustafa
Sahit Salihi