Kombëtarja U17

Kryesore, U17

Kombëtarja U-17 udhëtoi në Irlandën Veriore 

3 prill, 2018 – Kombëtarja U-17, sot ka udhëtuar në Irlandën Veriore, ku do të marrë pjesë në turneun zhvillimor që mbahet nën përkujdesjen e UEFA-s për grupmoshat U-16 (U-16 Develompent Tournament”). Edhe vitin e kaluar Kosova ishte pjesëmarrëse e këtij turneu dhe ky është…

P