Kombëtarja U19

Lajmet, U19

Grumbullim treditor i Përfaqësueses U-19 

18 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U-19 do të mbajë grumbullimin e radhës. Këtë herë grumbullimi do të jetë treditor dhe do të mbahet më 22, 23 dhe 24 nëntor. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin me bari artificial në Drenas, në orën 10:30. Përzgjedhësi i…

P