Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Kombëtarja U19

Lajmet, U19

Grumbullim treditor i Përfaqësueses U-19 

18 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U-19 do të mbajë grumbullimin e radhës. Këtë herë grumbullimi do të jetë treditor dhe do të mbahet më 22, 23 dhe 24 nëntor. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin me bari artificial në Drenas, në orën 10:30. Përzgjedhësi i…

Lajmet, U19

Nesër nis grumbullimi dyditorë i Përfaqësueses U-19 

Përzgjedhësi i Përfaqësueses U-19, Ramiz Krasniqi, ka publikuar emëroren e futbollistëve për grumbullimin e radhës të kësaj grupmoshe, që do të mbahet gjatë dy ditëve të ardhshme në Stadiumin “Agron Rama” në Obiliq. Në këtë grumbullim janë të ftuar 38 futbollistë, prej të cilëve 13…

Lajmet, U19

Krasniqi publikoi listën e Përfaqësueses U-19 

  Përzgjedhësi i Përfaqësueses U-19, Ramiz Krasniqi, me ndihmësit e tij, Nazmi Rama e Xhelal Karabegu, ka bërë publike listën e futbollistëve të cilët do të udhëtojnë në Gjermani, ku do të qëndrojnë prej 15 deri më 19 qershor. Në këtë turne Krasniqi do t’i…

Lajmet, U19

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U-19 

  Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës për grupmoshën 19-vjeç, Ramiz Krasniqi, ka publikuar emëroren prej 23 futbollistëve, të cilët do të grumbullohen për dy ditë në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot. Stërvitjet e përfaqësueses së kësaj grupmoshe do të mbahen më 25 e 26 maj…

Lajmet, U19

Grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-19 

Më 5 dhe 6 maj do të mbahet grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-19.  Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi në këtë tubim ka ftuar 40 futbollistë. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit duke filluar nga ora 10:30. Futbollistët e ftuar: Laurit Behluli…

Lajmet, U19

Përfaqësuesja U-19, grumbullim tre ditor 

Përfaqësuesja e Kosovës U-19, ashtu siç është paraparë do të grumbullohet më 4, 5 e 6 prill në Prishtinë. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi së bashku me ndihmësit e tij, Nazmi Rama dhe Xhelal Karabegu, e kanë përpiluar listën e gjerë të futbollistëve të cilët…

P