Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Kombëtarja U19

Lajmet, U19

Grumbullim dyditor i Përfaqësueses U-19 

  Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Kosovës për grupmoshën 19-vjeç, Ramiz Krasniqi, ka publikuar emëroren prej 23 futbollistëve, të cilët do të grumbullohen për dy ditë në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot. Stërvitjet e përfaqësueses së kësaj grupmoshe do të mbahen më 25 e 26 maj…

Lajmet, U19

Grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-19 

Më 5 dhe 6 maj do të mbahet grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-19.  Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi në këtë tubim ka ftuar 40 futbollistë. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit duke filluar nga ora 10:30. Futbollistët e ftuar: Laurit Behluli…

Lajmet, U19

Përfaqësuesja U-19, grumbullim tre ditor 

Përfaqësuesja e Kosovës U-19, ashtu siç është paraparë do të grumbullohet më 4, 5 e 6 prill në Prishtinë. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi së bashku me ndihmësit e tij, Nazmi Rama dhe Xhelal Karabegu, e kanë përpiluar listën e gjerë të futbollistëve të cilët…

P