Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Komisionet

Komisioni Organizativ i Garave  dhe i Ligave të FFK-së, për Superligë dhe Ligën e Parë
Abdyl Bellopoja, kryetar
Isak Ejupi, anëtar
Agim Kastrati, anëtar

N/Komisioni Organizativ i Garave  dhe i Ligave  të FFK-së, për Ligën e Dytë dhe Ligat e Juniorëve
Ardian Llumnica, kryetar
Bardhec Seferi, anëtar
Ekrem Buçinca, anëtar

Komisioni Disiplinor  dhe i Etikes
Metë Çeku, kryetar
Dukagjin Zefi, anëtar
Luan Salihu, anëtar
Avni Shala, anëtar
Donat Lushaku, anëtar

Komisioni i  Ankesave
Haki Xhemajli, kryetar
Sitki Baftiu, anëtar
Remzi Azemi, anëtar

Komisioni i Referëve
Përparim Hasani, kryetar

N/Komisioni për delegimin e gjyqtarëve dhe kontrolluesëve për Superligë dhe Ligën e Parë
Gani Havolli, kryetar
Arta Osmani, anëtare
Zenel Qorraj, anëtar
Kujtim Bajrami, anëtar

N/Komisioni për vlerësim
Besfort Kasumi, kryetar
Ismet Shurdhani, anëtar
Ergyn Janovali, anëtar

Komisioni i Infrastrukturës dhe Projekteve
Isak Rakovica, kryetar
Haris Abdixhiku, anëtar
Refki Osmani, anëtar
Bedri Avdiu, anëtar
Fetah Mehana, anëtar

Komisioni i  Futsalit (Amatorëve, Fillestarëve (Grassroots), dhe Mini-Futboll
Hysni Gjinovci, kryetar
Agim Avdyli, anëtar
Getart Hyseni, anëtar

Komisioni për statusin e lojtarëve
Bekim Behrami, kryetar
Agim Bahtiri, anëtar
Besarta Muhadri, anëtare

Komisioni i Financave
Fatmir Gashi, kryetar
Ymer Mehmeti, anëtar

P