foto-93 nëntor, 2016 – Komisioni i Disiplinës i FIFA-s e ka dënuar FFK-në me gjobë prej 30 mijë frangave zvicerane, për shkak të thirrjeve raciste dhe hedhjes së sendeve piroteknike nga ana e adhuruesve në ndeshjen Kosova – Kroacia, që u zhvillua më 6 tetor në stadiumin “Loro Boriqi” në Shkodër.