30 janar, 2019 – Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë e ka përpiluar kalendarin e garave për stinorin pranveror. Ky stinor do të nisë me ndeshjet çerekfinale të Digitalb Kupës së Kosovës që zhvillohen më 9 e 10 shkurt, derisa garat në IPKO Superligë do të rinisin më 16 shkurt me ndeshjet e javës së 18-të. Ndërkohë, skuadrat e Ligës së Parë stinorin pranveror do ta nisin më 23 shkurt me ndeshjet e javës së 17-të.

 

Kalendari i stinorit pranveror

9/10 shkurt – Çerekfinalja e Digitalb Kupës së Kosovës
16/17 shkurt – Java e 18-të IPKO Superliga
23/24 shkurt – Java e 19-të IPKO Superliga – Java e 17-të Liga e Parë
2/3 mars – Java e 20-të IPKO Superliga – Java e 18-të Liga e Parë
6 mars – Java e 21-të IPKO Superliga
9/10 mars – Java e 22-të IPKO Superliga – Java e 19-të Liga e Parë
16/17 mars – Java e 23-të IPKO Superliga – Java e 20-të Liga e Parë
30/31 mars – Java e 24-t IPKO Superliga – Java e 21-të Liga e Parë
3 prill – Java e 25-të IPKO Superliga – Java e 22-të Liga e Parë
6/7 prill – Java e 26-të IPKO Superliga – Java e 23-të Liga e Parë
13/14 prill – Java e 27-të IPKO Superliga – Java e 24-t Liga e Parë
17 prill – Gjysmëfinalja e Digitalb Kupës së Kosovës – Ndeshjet e para
20/21 prill – Java e 28-të IPKO Superliga – Java e 25-të Liga e Parë
27/28 prill – Java e 29-të IPKO Superliga – Java e 26-të Liga e Parë
1 maj – Gjysmëfinalja e Digitalb Kupës së Kosovës – Ndeshjet e kthimit
4/5 maj – Java e 30-të IPKO Superliga – Java e 27-të Liga e Parë
11/12 maj – Java e 31-të IPKO Superliga – Java e 28-të Liga e Parë
15 maj – Java e 32-të IPKO Superliga – Java e 29-të Liga e Parë
18/19 maj – Java e 33-të IPKO Superliga – Java e 30-të Liga e Parë
25 ose 26 maj – Finalja e Digitalb Kupës së Kosovës
1/2qershor – Ndeshjet e barazhit për Superligë