image-86292789ad62d015011ec495740b44d987a842d12f9631f5e3154ca0ed5110c4-VSot janë zhvilluar dy ndeshjet e barazhit për Ligën e Parë. Kosova e Prishtinës ka arritur ta ruajë statusin në këtë rang të garave, pasi e ka mposhtur skuadrën nënkampione të Grupit B të Ligës së Dytë, Kamenicën, me rezultat 2:0. Ndërkohë, Deçani nuk ka arritur ta ruajë këtë status, pasi është mposhtur pas penalltive në ndeshjen kundër nënkampiones së Grupit A të Ligës së Dytë, Beharit. Ndeshja në kohën e rregullt dhe pas vazhdimeve është mbyllur baras 1:1, derisa në gjuajtjen e penalltive fitoi Behari, 5:3. Të dyja këto ndeshje u zhvilluan në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot.
image-7648373bab680a1806ba80318f7a8808dec67cca96bc48a8911aec69661c4668-V