kosovoshortiuefa11 nëntor, 2016 – Sot në selinë e UEFA-s në Nion është bërë tërheqja e shortit për kualifikimet e Kampionatit Evropian për U-19 në konkurrencën e femrave. Kosova është përfshirë në Grupin 1, së bashku me kampionen e gjashtëfishtë në këtë grupmoshë, Gjermaninë, derisa pjesë e grupit janë edhe Islanda dhe Mali i Zi.  Në short ka qenë e pranishme edhe përzgjedhësja e Kosovës, Afërditë Fazlija, me bashkëpunëtore.
image-0-02-05-bcfdbcc40f5c13411c074b6fcd86a47118c40d58d77628bf7300e15b5ffccf19-v image-0-02-05-92b384576fb60ccc0c537a9e2d3b644a372e799e455bfde34b5aa578dce55f6b-v image-0-02-05-90bee9cb6c856db5ff7a6e3fb08d6d1f86c2f3f238d4ff02eb5c17fa51f5e1ee-v