24 janar, 2018 – Kombëtarja U-19, e cila po qëndron në Antalya të Turqisë për t’u përgatitur për ndeshjet kualifikuese të rrrethit elitë të Kampionatit evropian, që do të zhvillohen në Portugali prej 21 der më 27 mars, tashmë është vendosur në njërin nga hotelet më të mira “Miracle” të Antalyas dhe dje ka mbajtur stërvitjen e parë, ndërkaq sot sipas kohës lokale në orën 18.30 do të përballen me Azerbajxhanin. Kjo do të jetë ndeshja e parë në kuadër të këtyre përgatitjeve dhe do të jetë një test i mirë për të përzgjedhurit e Ramiz Krasniqit dhe vet atë për të parë gjendjen aktuale të ekipit kombëtar.