Më 24 dhe 26 maj, Kombëtarja e Kosovës U19 do t’i luajë dy ndeshje miqësore kundër Kombëtares së Shqipërisë. Grumbullimi i Kombëtares U19 do të bëhet më 22 maj në orën 11:30 në “Hotel International Prishtina”. Ndeshja e parë do të zhvillohet më 24 maj në Elbasan në orën 16:00, derisa ndeshja e dytë më 26 maj në Shkodër me fillim në orën 17:00.
Lista e lojtarëve të ftuar nga përzgjedhësi Ramiz Krasniqi për miqësoret kundër Shqipërisë
1.Flamur Gashi
2.Edison Rexhepi
3. Albion Pllana
4.Adonis Zeqiri
5.Art Maloku
6.Bernar Kastrati
7. Arlind Ademi
8.Lot Celina
9.Leonit Vitija
10.Alban Shabani
11.Andi Seferi
12.Alban Kadriju
13.Ilir Krasniqi
14.Maxi Rugova
15.Leutrim Reka
16.Enis Kavkazi
17.Bleon Sekiraqa
18.Gentrit Limani
19.Nikson Mema
20.Bleart Tolaj
21.Riza Zhdrella