10 korrik, 2018 – Presidenti i FFK-së, z. Agim Ademi, po merr urime dhe mbështetje gjithandej pas marrjes së mandatit katërvjeçar në krye të shtëpisë së futbollit të Kosovës. Gjatë ditës së sotme ai ka pritur edhe kryesinë e KF “Besa”, e cila e ka uruar presidentin Ademi për zgjedhjen si president, duke i ofruar përkrahje të parezervë.