Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Lajme

Kryesore

20 vajza diplomojnë në kursin bazik për trajnere 

29 shtator, 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Norvegjisë ka organizuar kursin e radhës bazik për trajneret vajza/gra “Girls Football Coaching Course”. Dje dhe sot është mbajtur faza e përmbyllëse e këtij kursi për ciklin e këtij…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 29.09.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së shtatë të…

Lajmet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 29.09.2023, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së shtatë të Albi Mall Superligës në futboll për edicionin 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemajli kryetar, Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 28.09.2023 shqyrtoi ankesën e KF ”Lepenci” me nr Reference 1421/1 datë 25.04.2023, e cila ka atakuar vendimin e Komisionit Disiplinor të…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa 

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Haki Xhemjali kryetar, Sitki Baftiu dhe Remzi Azemi anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 28.09.2023 shqyrtoi ankesën e KF”Istogu “ me nr Reference 1422/1 datë 26.09.2023 që ka atakuar vendimin e Komisionit të Garave të…

P