Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Lajme

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 21.02.2024 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 20-të të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 21.02.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 16-të të Bon Voyage Superligës U21 në futboll për edicionin 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 21.02.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 20-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 15-të të Raiffeisen Liga e Parë Grupi A dhe…

Albi Mall Superliga, Kryesore

Ardian Limani “Ylli i Javës” 

19 shkurt, 2024 – Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i Javës”. Ky çmim për javën e 20-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit të FC Prishtina, Ardian Limani. Vlerësimi i më të…

P