Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Lajme

Kryesore, Lajmet

Duka uron Ademin për Ditën e Pavarësisë 

17 shkurt, 2024 – Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi ka pranuar sot një letër urimi nga presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, me rastin e 16-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. Kreu i futbollit shqiptar dhe njëherësh zëvendëspresidenti i UEFA-s,…

Kryesore

Mesazhi i presidentit Ademi për Ditën e Pavarësisë 

Të nderuar udhëheqës të institucioneve të shtetit, Familje të heronjve e të dëshmorëve, invalidë, veteranë dhe veprimtarë të çështjes kombëtare, Tifozë të dashur, bashkëpunëtorë, miq të FFK-së, komunitet i futbollit dhe të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Sot shënojmë 17 Shkurtin – Ditën e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 16.02.2023 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 19-të të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 14.02.2024 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 19-të të…

P