Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Lajme

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 23.04.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 30-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 23-të të Raiffeisen Ligës së Parë Grupi A dhe…

Njoftime

Ftesë për ofertë 

Federata e Futbollit e Kosovës fton ofertuesit e kualifikuar që të ofertojnë për: Lënda/Titulli i Kontratës: Ndërtimi i tribunës Veriore në Kampin Nacional të Hajvalisë – Punët e vrazhda ndërtimore  Lokacioni i realizimit: Prishtinë Numërtimi i Aktivitetit të Prokurimit: FFKKHTV01 Ofertuesit e interesuar mund t’i…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor dhe Etikës 

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Loading......
P