Prishtinë, 30  shtator  2018
E nderuara familje e Muharrem Halimit!
 
Lajmi për vdekjen e Muharrem Halimit na ka pikëlluar të gjithëve, ndaj me lejoni që në emrin tim, KE të FFK-së, klubeve, futbollistëve e futbolldashësve të Kosovës të Ju shprehim  ngushëllimet tonë më të thella dhe të sinqerta me rastin e vdekjes së familjarit tuaj Muharremit.
Kontributi i Muharremit,  ishte tepër i madh dhe i çmueshëm, sa edhe shumë dimensional në sportin e Kosovës e në veçanti në futbollin e Kosovës dhe edukimin e brezave të rinj . Muharremi ishte një futbollist i shquar punëtor i madh dhe i palodhshëm. Çastet e fundit të jetës e gjetën në krye të të KH”Drtia”.  Ishte profesionist i mirë dhe i guximshëm nëpër kohë të vështira. Ndaj të gjithë me pietet do ta kujtojnë përherë Muahrremin dhe veprën e tij.
Në këto momente të dhembjes tuaj jemi pranë jush  që të përballoni më lehtë dhembjen për më të dashurin tuaj.
Me respekt
Agim Ademi, president i FFK-së