Prishtinë, 29 tetor 2018
I nderuar dhe i dashuri z. Shulku!
Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen nga jeta të nënës suaj, ndaj në emrin tim, miku im Ju shprehim ngushëllimet e mia më të thella dhe të sinqerta, Juve, familjes dhe farefisit.
Është e trishtueshme  që sëmundjet po na marrin nga vetja njerëzit më të dashur. Pikërisht ata që na dhanë jetën, na ushqyen, na edukuan dhe ndihmuan, na përkrahën dhe na bënë te jemi këta që jemi sot. Humbja e nënës është e madhe por duhet të jeni krenarë për të.
Ne ndjejmë bashkë me ju dhembjen dhe ju lusim që këtë humbje e dhembje ta përballoni sa më lehtë.
Agim Ademi
President i FFK-së