Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Licencimi

Licencimi

U mbajt seminari i radhës për licencim të klubeve 

Më 13 janar u mbajt seminari i radhës për Licensimin e Klubeve për Garat Ndërkombëtare. Në këtë seminar, klubet u njoftuan për procesin e edicionit të kaluar si dhe për ndryshimet eventuale në rregulloren për licensimin e klubeve për edicionin e ardhshëm. Klubet nëpërmjet pyetjeve…

P