Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Licencimi

Licencimi

U mbajt seminari i radhës për licencim të klubeve 

Më 13 janar u mbajt seminari i radhës për Licensimin e Klubeve për Garat Ndërkombëtare. Në këtë seminar, klubet u njoftuan për procesin e edicionit të kaluar si dhe për ndryshimet eventuale në rregulloren për licensimin e klubeve për edicionin e ardhshëm. Klubet nëpërmjet pyetjeve…

Kryesore, Licencimi

Këto janë klubet e licencuara për garat evropiane 

1 maj, 2021 – Komisioni i Shkallës së Parë për Licencimin e Klubeve për garat e UEFA-së pas shqyrtimit të dokumentacionit të klubeve aplikuese për licencim, në bazë të kritereve të plotësuara ka marrë vendim për licencimin e këtyre klubeve të Superligës: FC Drita FC…

Kryesore, Licencimi

7 klube licencohen për garat e UEFA-s 

10 maj, 2019 – Komisioni i Shkallës së Parë për Licensimin e Klubeve për garat e UEFA-së, pas takimeve të veta nga data 2 maj deri sot me datë 10 maj ka shqyrtuar dokumentacionin e 7 klubeve që kanë aplikuar për procesin e licensimit për…

Licencimi

Nga konferenca e Komisionit për licencimin e klubeve 

12 maj, 2017 – Sot Komisioni për licencimin e klubeve mbajti konferencë për media. Fillimisht, gazetarëve iu drejtua Bajram Shala menaxher për licencimin e klubeve, duke sqaruar procesin e licencimit. Këtë vit sipas Shalës kanë aplikuar 6 klube për licencim dhe nga to janë lecencuar…

P