Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Licencimi

Licencimi

Nga konferenca e Komisionit për licencimin e klubeve 

12 maj, 2017 – Sot Komisioni për licencimin e klubeve mbajti konferencë për media. Fillimisht, gazetarëve iu drejtua Bajram Shala menaxher për licencimin e klubeve, duke sqaruar procesin e licencimit. Këtë vit sipas Shalës kanë aplikuar 6 klube për licencim dhe nga to janë lecencuar…

Licencimi

FFK-ja organizon seminar për licencimin e klubeve 

8 shkurt, 2017 – Federata e Futbollit e Kosovës do të organizojë seminar dy ditorë për licencimin e klubeve të futbollit. Seminari mbahet më 9 dhe 10 shkurt duke filluar prej orës 9.00, në hotel Emerald, e ku do të jenë të pranishëm edhe zyrtarë…

P