Lidhja Rajonale e Futbollit e Pejës dhe delegatët e futbollit nga LRFP kanë mbajtur një takim të premten në mbrëmje, ku kanë dalë në mbështetje të kryetarit të FFK-së, Agim Ademi, në postin e tij, duke besuar fuqishëm në pafajësinë e tij. Këtë mbështetje dhe besimin tonë do ta ketë deri në fund të këtij procesi.
Me punën e deritashme të kryetarit Ademi jemi të kënaqur si në organizimin  e brendshëm ashtu edhe në ndërkombëtarizimin e futbollit të Kosovës.

Pjesëmarrës
Avdi Gashi
Senad Hamziq
Valon Duraku
Arben Shoshi
Fazli Bytyqi
Ismet Ahmeti