Këshilli punues i Ligës së Veteranëve pas mbledhjes së sotme ka dalë me qëndrim për përkrahjen e parezervë për presidentin Agim Ademi.

“Ne mendojmë që z. Agim Ademi ishte njeriu që i qëndrojë gjithmonë besnik futbollit të Kosovës , ku edhe veç po vërehet puna e tij në të gjitha aspektet e futbollit. Pra Liga e Veteranëve e Futbollit është gjithmonë në përkrahje të njërzve që kontribuojnë gjithmonë për të mirën e futbollit të Kosovës. Veteranët e futbollit besojnë në drejtësi dhe presin që gjykata e apelit të jetë në favorin e z.Agim Ademit”.