kosovau19ekipi8 gusht, 2016 – Të martën dhe të mërkurën (më 9 e 10 gusht) në stadiumin me bari artificial në Drenas, duke filluar në orën 10:30, do të mbahet grumbullimi i radhës i Përfaqësueses së Kosovës për grupmoshën 19-vjeç. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ramiz Krasniqi, me bashkëpunëtorët e tij në këtë kamp do të ketë në dispozicion një numër të madh futbollistësh, duke përshirë këtu edhe disa prej talenteve që aktivitetin e tyre e ushtrojnë jashtë vendit.
Lista e lojtarëve të ftuar në këtë grumbullim
Ardit Miftari
Vullnet Zhushi
Ardit Nika
Flamur Gashi
Bleon Berisha
Rron Statovci
Milot Kamberi
Agon Xhaka
Landrit Rama
Florent Hasani
Drin Lladrovci
Gentian Selimi
Petar Prekpalaj
Flakron Hasani
Ibrahim Gavazaj
Edon Mavraj
Adonis Shala
Donat Hasani
Atdhe Grajçevci
Granit Jashari
Arbër Hoxhaj
Arbër Qoraj
Adi Muqolli
Blend Baftiu
Jetmir Topalli
Lumbardh Dellova
Fatlum Lleshi
Met Millaku
Rron Gashi
 
Nga jashtë
Trim Gjana
Betim Dalipi
Gentian Lipaj
Laurit Kelmendi
Dominik Isufi
Rilind Ravnobaja
Argjend Sokoli
Agonis Jashari
Çlirim Ademi
Denis Asllani
Krenar Emini
Gani Gërxhaliu
Albion Krasniqi
Florian Barben
Dalimat Koqani