Lidhja Rajonale e Futbollit të Ferizajt ka analizuar rrjedhën e fundit në FFK, andaj me këtë rast rikonfirmon përkrahjen për presidentin Agim Ademi, duke vlerësuar punën e deritanishme të tij dhe njëkohësisht LRFF i jep mbështetje të fuqishme presidentit Agim Ademi deri në fund të këtij procesi.

Lidhja Rajonale e Futbollit e Ferizaj
Kryetar, Afrim Haliti
Ferizaj, 06.07.2019