Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjakovës i jep përkrahje të fuqishme presidentit Agim Ademi në betejën e tij për ta dëshmuar pafajësinë e tij dhe për ta mbrojtur edhe institucionin që drejton.

LRF e Gjakovës beson fuqishëm në punën e drejtë të presidentit Ademi dhe konfirmon përkrahjen për kryetarin e FFK-së deri në përfundim të gjithë procesit.

Me respekt,
Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjakovës