Lidhja Rajonale e Futbollit në Prizren, rikonfirmon edhe njëherë mbështetjen e fuqishme për presidentin Agim Ademi dhe do t’i qëndrojmë afër deri në përfundim të betejës së tij për ta zbardhur drejtësinë.
Prandaj ne si LRF i japim përkrahjen e parezervë presidentit Agim Ademi dhe FFK-së dhe së bashku do të vazhdojmë punën në realizimin e objektivave të FFK-së.

Po ashtu LRF Prizren i cilëson të pa drejta dhe të pa baza sulmet e individëve dhe portaleve dashakeqe të cilët nuk ja dojnë të mirën sukseseve të FFK-së si dhe ju pengon çdo sukses që FFK na bën krenar.

Me respekt,
Lidhja Rajonale e Futbollit e Prizrenit