Lidhja Rajonale e Futbollit në Prizren ka shqyrtuar  dhe analizuar të gjitha ngjarjet e fundit në FFK, andaj haptas shfaq përkrahjen ndaj presidentit Agim Ademi, duke vlerësuar punën  e palodhshme deri më tani. Gjithashtu LRF – Prizren  i jep mbështetje të fuqishme presidentit Ademi deri në fund të këtij procesi.

Lidhja Rajonale e Futbollit e Prizrenit
Kryetar: Sokol Hadri
06.07.2019