13 korrik, 2018 – Në kuadër të përgatitjeve për edicionin e ri, më 1 gusht, në orën 13:00, në selinë e FFK-së do të bëhet tërheqja e shortit për Superligë dhe Ligën e Parë. Ftohen përfaqësuesit e klubeve që të jenë të pranishëm në tërheqjen e shortit.