20 shkurt, 2020 – Njoftohen klubet dhe opinioni se më 1 mars do të fillojë stinori pranveror në Ligën e Dytë dhe në Superligën e Juniorëve dhe në Ligën e Parë të Juniorëve. Ndërkohë, stinori pranveror në Ligën e Kadetëve do të nisë më 7 mars.