Me datë 12.08.2017 (ditë e shtunë) duke filluar nga ora 08.30 e paraditës në stadiumin olimpik “Adem Jashari“ në Mitrovicë do të mbahen normat fizike për gjyqtarët e futbollit të Ligës së Parë, dytë dhe kategorive të reja.
Gjyqtarët duhet të jenë të përgatitur me pajisjet sportive.
Testim riprovues për norma fizike nuk do të ketë deri në fillim të stinorit pranveror 2017/2018.
Prishtinë, datë 04.08.2017
Kryetari, Përparim Hasani