8 qershor, 2023 – Bordi i Shoqatës së Trajnerëve të Futbollit të Kosovës organizon seminarin e radhës për trajnerët e futbollit të klubeve të AlbiMall Superligës dhe Viva Fresh Ligës së Parë. Në fakt, ky seminar është vazhdimësi e seminarit teorik të mbajtur në muajin shkurt. Tani seminari do të jetë i përqendruar në pjesën praktike. Pjesëmarrja në seminar është e obligueshme për trajnerët e AlbiMall Superligës dhe Viva Fresh Ligës së Parë, derisa pjesëmarrja e trajnerëve të ligave tjera është e mirëseardhur. Seminari mbahet më 12 qershor, në orën 10:00, në Kampin Nacional në Hajvali.