6 gusht, 2019 – Të martën më 13 gusht do të bëhet tërheqja e shortit për edicionin e ri të garave për Ligën e dytë, Superligën e juniorëvet, Ligën e parë të juniorëve dhe Superligën e kadetëve.

Orari i tërheqjes së shortit:

Liga e dytë në orën – 13:00
Juniorët e Superligës – 13:30
Juniorët e Ligës së parë – 14:00
Liga e Kadetëve – 14:30