8 mars, 2017 – Pas Vala Superligës dhe Ligës së Parë që tashmë i kanë nisur garat, më 18 e 19 mars nisin garat e stinorit pranveror edhe në Ligën e Dytë, në grupet A dhe B, si dhe në Superligën e Juniorëve dhe në Ligën e Kadetëve.